Shkoi t’u shërbente prindërve që ishin infektuar me korona, si u infektua 27-vjeçarja dhe ndërroi jetë me pas….

LAJME

Në lule të rinisë ka hu/mbur jetën Ariola Sakollari, 27-vjeçarja e cila ishte prekur nga korona. Bëhet me dije se 27-vjeçarja jetonte në Tiranë, por kishte shkuar në Berat për t’u shërbyer prindërve të cilët ishte edhe ishin prekur nga korona. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Ky mendohet se ka qenë edhe momenti ku vajza është infektuar. E reja fillimisht është shtruar në repartin Infektiv të spitalit të Beratit por përkeqësimi i gje/ndjes shëndetësorë bëri që ta dërgonin në Tiranë ku u fut në intubim. Me gjithë përpjekjet e mjekëve për ta shpëtuar 27-vjeçarja gjeti vde.kjen pasditen e djeshme në këtë spital. 27-vjeçarja priste të martohej së shpejti, por vir/usi vde.kjeprurës e ndau nga dashuria e saj dhe g/jiri i familjes. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT