Shkon të marr fëmijen nga kopshti, shikoni se si e gjenë fëmijën e saj, ajo bëri të paprituren…(VIDEO)

LAJME

Shkon të marr fëmijen nga kopshti, shikoni se si e gjenë fëmijën e saj, ajo bëri të paprituren ! Video PamjeNje Nene ka shkuar ne kopshtin e femijes se saj para kohes dhe kur e kishte gjetur femijen e saj duke fjEtur ne pakete dhe te lidhur,ngja rja ka ndodhur ne vendet e Amerikes Jugore,ku policia e vednin kishte nder marr masat e duhura kundrejt edukatores…sh1k0 v1de0n p0shte: