Shokon vajza nga Tirana: E gjeta BURRlN duke ia… një burri tjetër, o zot sa NEVERl

LAJME

Jam nga Tiranë dhe të premten e kaluar shkova në Golem tek shtëpia ku jetojnë prindërit, meqë janë të moshuar. Në plan e kisha të kthehesha të dielën, por me qenë se nuk po më rrihej, vendosa të kthehesha të shtunën në darkë. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Kur u ktheva, rreth orës 9:30, pashë që tek parkimi para shtëpisë se kam shtëpi pr/ivate ishte e parkuar një makinë, të cilën nuk kisha kurrë parë! U fu/ta brenda dhe pashë që ishte err/ësirë në katin e parë. Pasi kalova koridorin, dëgjova zhu/rma nga dhoma e gjumit në katin e dytë dhe u ngjita lart për të parë. Shoh derën e dhomes gjysëm të hapur dhe gjithashtu shihja dikë që lëvizte. U afrova edhe pak dhe mbeta e SH0/KUAR!!! Burri po ja merrte në g… një mashkulli tjeter. S’mund t’u besoja syve. U largova pak nga dera që të mos më shihnin, ndërkohë që ata po lëviznin.

Ata vazhdonin e rënkonin nga kënaqësia …unë isha kom/pet e sh/okuar. U largova pak para se ai të pr….. Mora makinën e u nisa tek shtëpia e prindërve këtu në Tiranë, se i kisha çelësat. Prita rreth një orë dhe e mora në telefon për t’i thënë që po vija. Kemi 16 vite të martuar dhe se di sa kohë mund të ketë që burri im sh/kon me meshkuj të tjerë!!! Unë kam rreth 2 vite që flas me një mashkull në chat, por që s’kam pranuar ta takoj, ndërkohë me burrin s’bej me asgje. Ai e pranoi dhe me tha qe nuk e le dot ate, jam ne gjendje shume te keqe. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT