Shpërthen rrjeti/ Andi çon Tean te Zonja Eni pasi i doli videoja në krevat me djalin nga Kosova?!

LAJME Rozë Showbizz

Fotot ku shihet Tea dhe Bearti duke u pu.th.ur kanë qarkulluar kudo në rrjet dhe mijëra komente janë bërë.
Më pas ishte vetë Bearti që deklaroi se ai dhe Tea janë të li.dhur dhe duhen, ndërsa Andi u shpreh se i kanë kërkuar të dalë çi.ft me Tean nga programi.

Dhe në li.dhje me këtë ngjarje në rrjet kanë shpë.rt.hyer meme të ndryshme ku në qëndër kanë dy prot.ago.nistët e ngjarjes Tean dhe Beatrin, siç mund t’i shihni më poshtë.