Shqiptarja e tronditur nga komentuesit pasi i dha gjyshes p….!!!!

LAJME

Genta Gjalpi tha se është komentuar shumë keq kur në Instagram dhe Tik Tok ka publikuar videon me gjyshen ku i jepte të konsumonte pije energjike.

“Kam hedhur një video që i jepja gjyshes pije energjike. Kjo video ka thyer jo Instagramin apo Tik Tok por çdo faqe të mundshme shqiptare, turke, rumune. U bë shumë virale. Po njerëzit mendojnë se e duan ata gjyshen time me shumë se sa unë dhe filluan të shkruanin “do të të vdesi gjyshja’, “pse e keqtrajton””. “Kush ka të drejtë të më thotë mua të vdesë?! Askush nuk ka të drejtë ta thotë këtë. Zoti ta jep jetën dhe Zoti ta merr”. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON KE TU