Shqiptari me firmë në Gjermani, i kërkon 70 punëtorë me KNAUF, Këto janë pagat…

LAJME

Një kosovar që ka firmë në Gjermani po kërkon punëtorë nga Kosova. Ata do punojnë 8 orë në ditë, do të iu sigurohet banimi dhe do të paguhen prej 1500 deri në 1700 euro. Krasniqi ka thënë se punëtorët duhet të jenë pajisur me dokumente të rregullta dhe kanë të drejtë pune në Gjermani. Ligji rreth imigrimit të fuqisë punëtore të kualifikuar hyn në fuqi që prej datës 1 mars 2021. Si fuqi punëtore e kualifikuar konsiderohen të diplomuarit në universitete si dhe personat me një kualifikim në arsimin profesional. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT