‘Shtatzënia’ i zgjati 3 vite, por pastaj mjekët zbuluan të vërtetën e frikshme…

Kuriozitete LAJME

Një grua nga Belfast, Margaret McMahon 48 vjeçare mendoi se ishte shtatzënë – derisa ajo shtatzëni filloi të zgjatej përtej normales. Ajo shkoi të kontrollohej tek mjekët dhe “shtazëninë” e saj e përshkruante të pa.përfundueshme, pasi tani kishin kaluar që moti nëntë muaj. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Mjekët menjëherë të shqe.të.su.ar filluan të bënin skanimet me ultrazë dhe nuk bëhej aspak fjalë për një shtatzëni, por nëpërmjet ultrazërit ata gjetën se në barkun e saj kishte një tu.m.or me madhësi shalqiri. Ekipa mjekësore filluan menjëherë trajtimin që Margaret të bëhej gati për op.er.i.m i cili pati sukses dhe ajo e largoi nga mitra e saj tu.m.or.in nga barku i saj. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU