Shuhet një tjetër familje nga korona, brenda tre javësh humb jetën djali dhe dy prindërit..

LAJME

Një tjetër familje është shuar nga koronavirusi. Ngjarja e trishtë ka ndodhur në zonën e Venecias, ku djali dhe prindërit ndërruan jetë brenda tre javësh. Choc ai funerali di Ivan il falconiere: «Poco fa è morta anche la mamma» Ivan Bosso, 42 vjeç ndërroi jetë në ditën e parë të vitit 2021. Gjatë fun erali t të tij në javën e kaluar, të gjtihë mësuan se kishte ndërruar jetë edhe nëna e tij, Gina Smerghetto, 65 vjeçe.

I fundit që u largua nga jeta ishte babai 72-vjeçar, Gianni. Ai iu dorëzua sëmundjes më 19 Janar, ndërsa ishte i shtruar në spital që prej 11 Dhjetorit. sipas medias italiane “Il Gazzettino”, lajmi për vd ek jen e nënës e konfirmoi prifti i Malcontentës në Venecia gjatë funeralit të djalit, gjë që shokoi të gjithë personat që ishin të pranishëm.JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

“Ne nuk e prisnim që ai të mungonte në këtë moment. Gina nuk e dinte për v de kjen e Ivanit, por mbase arrinte të kuptonte gjithçka”, tha Elisa, gruaja e Ivanit. Sëmundja e prindërve përparoi gjatë ditëve të fundit dhe shkaktoi trishtim për të gjithë familjarët e miqtë. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT