Shumë pak njerez e dinë: Ja cila është mosha kur femra “çmendet” po nuk kreu marrdhënie

LAJME Rozë

Ndoshta pjesa më e madhe do të mendojnë se bëhet fjalë për vajzat e reja që janë rreth të 20-tave, por jo! Zbulime të shumta kanë dalë në përfundimin se femrat janë shumë më të interesuara për s.e.ks, në të 30-tat dhe 40-tat e tyre. Si pasojë e frikës nga menopauza e hershme, gratë bëhen më të frustruara dhe duan më pak s.e.ks, por përsëri dëshira për marrëdhënie dominon tek mosha 30-40 vjeç. Pothuajse 75 % e femrave të anketuara kanë qenë të frikësuara nga menopa uza dhe po e njëjta shifër e grave që kanë arritur në me.nopauzë kanë deklaruar se i ka penguar në marr ëdhënie. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POSHTE