Si nuk i erdhi keq? S’i tregoi se ku ishte nëna, babai i merr jetën vajzës në lule të rinis..

LAJME

Një baba xh eloz i ka ma rrë je tën vajzës së tij, kur ajo re fuzoi t’i tregonte se ku ndodhej e ëma pas ndarjes.69 vjeç ari Mustafa Ali Yilmaz, u pë rpla s me makinën e të bijës në Balikesir, Turqi, e nxorri atë me fo rc ë nga mjeti dhe e pyeti për adresën e ish-gruas së tij.I ati e kishte ndjekur me makinën e tij, dhe më pas e pë rplas i duke e nxjerrë nga rruga. Kur vajza refuzoi të tregonte ai nuk e pyeti i mo ri jetën.Babai u largua në këmbë nga sk ena. Nëna, Gulden Yilmaz ishte div orcuar prej tij në janar 2019.