SkandaI në lokaIin në Tiranë, qytetari fiImon skenat e nxehta mes një ÇlFTl…

LAJME

Disa pamje të t.urpshme janë duke qarkulluar në internet, pasi personi që e ka fotografuar kete skene thote se behet fjale per nje situate qe ka ndodhur në ambientet e një lokali të njohur në Tiranë pranë Fakultetit të Histori Filologjise. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Ky cift qe shihni edhe ju ne foto, kanë shkëmbyer puthje pasionate dhe madje vajza i ka hipur mbi prehër të dashurit të saj. Foton e ka dërguar pranë redaksisë së JOQ një qytetar dhe shkruan se nuk e kupton se si të rinjtë lejohen të dhurojnë skena +18 në ambiente të tilla pu/blike. Siç dallohet në foto djali i ka futur duart në pjesët intime vajzës. Dhe më keqja është se askush nga drejtuesit e kafes në fjalë nuk u kanë thënë asgjë. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT