Skena të nxehta në Përputhen, Ana kthehet dhe zhvesh djemtë (Video)

LAJME Rozë

Një episod totalisht ndryshe kjo e “PërPuthen” ditën e sotme dhe gjithçka nisi pasi Riniani tha se ka punuar si s t r i p t i s t.Ai madje pranoi të performonte një kërcim në studio, ndërsa u shoqërua nga Ana Lleshi, ku nuk munguan lëvizjet s e k s u a l e. Kërcimi u pëlqye jo pak në studio, e kjo nxiti edhe Andin për një kërcim, duke ftuar sërish Anën.Ai kërceu para saj, duke hequr edhe bluzën e duke e k s p o z u a r trupin muskulor. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU