SMS skandaloze! Pacientja që vdiq i përulej infermieres shqiptare për një copë bukë!

LAJME

Sanitarja Tire Alldërvishi, që pretendonte se ishte infermiere në spitalin co.v.id 2 dhe infermierja e c.o.vi.d 1, Ronida Hysa, janë arr.es.tu.ar dhe a.k.uzu.ar pasi u de.n.on.cua.n nga emisioni “Stop” në Tv Klan se zhv.at.ën dhe gr.abi.të.n pacientët. Emisioni “Stop” pu/blikon të tjera detaje të rë.nd.a të sanitares Alldervishi që i mori 8 milionë lekë të vjetra vajzës së pacientes që v.di.q nga ko.ro.na.vi.ru.si, me qëllim që t’i shërbente. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Por 45 minuta më vonë, Tirja nuk ishte dukur dhe pacientja e kërkonte sërish me dë.shp.ëri.m. “O Tire, hajde të hën.ks.ha m****. Ku je? Hajde”. Kjo ishte thirrja e qytetares që vua.nt.e nga co.vi.di dhe nga ant.ihu.man.izm.i. “A e takove Anin”, vijonte ajo më tej, duke shpresuar që paratë e së bijës që mbushnin xhepat e Tires, do të zbusnin v.ua.jtj.en e saj. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU