Sot është një nga këngëtarët më të njohur, E gjeni dot për kë bëhet fjalë…

Showbizz

Djali në foto, sot është një këngëtar shqiptarë shume i d ashur per publikun. Por ai eshte i njejte dhe nuk ka ndryshuar fare duket po ai djal qe eshte sot. Ja si shkruan Gold AG:“Fotoja për librezën e klasës së parë 1993”, shkruan këngëtari, i cili duket se është bërë nostalgjik. A e gjetët se për kë bëhet fjalë? Nëse jo, ju vijmë në ndihmë duke iu thënë se bëhet fjalë për Arian Agushin, apo siç njihet ndryshe Gold Ag. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT