Tragjike: Autobusi bie nga lartësia, 11 të vdekur dhe 25 të plagosur..

LAJME

11 të vd ekur dhe 25 të pla gos ur është bilanci i një aksi den ti tr ag jik të regjistruar në një zonë në jug-lindje të El Salv ad orit. Mediat vendase raportojnë se autobusi me pasagjerë u rr ëzua nga një lartësi e madhe. Ngjarja ndodhi afër fshatit Chil tiu pan, rreth 55 kilometra në jug-perëndim të kryeqytetit, San Salv ador, në një pjesë të autostradës, e njohur për rre ziq et e saj për shkak të kthesave dhe shkëmbinjve të shumtë. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT