Takohet me biznesmenin në Tiranë dhe i shet virgjërinë, i ndodh e papritura vajzes…

LAJME Rozë

Kjo është vajza e radhës e cila ka vendosur të shesë v.ir.gjërinë. Vendimi i saj erdhi pasi kishte rënë dakord që të kalonte një natë me një biznesmen. Vajza e cila pranoi që të bënte biznes me v.i.r.gjërinë e saj për 5 mijë dollarë, u shpëtua në kohë nga policia.25-vjeçarja nga Shqiperia, sipas autoriteteve atje, u kap falë një operacioni të zhvilluar në Tirane, me qëllim që të mbronin vajzen. Në mesazhet që kishin shkëmbyer në rrjetet sociale, ai e kishte bindur adoleshenten se personi do ta paguante dhe se nuk do t’i ndodhte asgjë. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU