Të djersitura e të lodhura, Marinën dhe Luanën nuk i keni parë kurrë në këtë gjendje..

LAJME Showbizz

Marina dhe Luana janë padyshim motrat më bukuroshe të ekranit dhe ndër më të komentuara në media. Të dyja shfaqen gjithnjë në super formë e të kuruar në ekran, por sot do i shihni ndryshe. Luana e Marina kanë vendosur t’i rikthehen palestrës dhe nga aty Luana ka postuar një video ku të dyja shfaqen të veshura sportive, të djersitura e paksa të lodhura nga ushtrimet. Gjatë ushtrimeve nuk kanë munguar gallatat dhe dy motrat shfaqen duke qeshur e duke bërë humor me njëra-tjetrën me filtrat e përdorura në fytyrë. Kujtojmë që Marina e Luana së shpejti do rikthehen në ekran. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU