Të dy prindërit i humbi kur ishte ende shumë e re në moshë, prek me fjalët Rozana Radi: Nuk kaloja shumë kohë se dija….

LAJME

Këngëtarja e njohur Rozana Radi ka bërë një postim prekës në rrjetet sociale, i cili është një ftesë më së shumti për të kujtuar vlerën e njerëzve tanë të dashur.
Teksa ka postuar një foto të prindërve të saj, që janë nd.arë nga jeta të dy në moshë të re, Rozana shprehet se të gjithë duhet ti takojmë dhe vlerësojmë të dashurit tanë kur janë gjallë, pasi më pas gjithë sa na mbetet janë kujtimet dhe fotografitë.

”Kur ju ishit aty shpesh here une isha e zene duke u rritur, saqe? harroja qe s’do t’ju kisha gjithmone! Vleren tuaj e kuptova kur shikoja vendin tuaj bosh! E kam me ty qe po me lexon tani :


“Ne?se nje? dite? koha e shpenzuar me prinde?rit e tu te? duket sikur te? ke?rkon shume? ste?rmundim, kujto se nje? dite? gjithc?ka qe? do te? mbeten, do te? jene? thjesht fotografite! Ajo cfar te jam dhe shpresoj te jem neser, ia kam borxh babait dhe nenes time. MAM & BAB”, shkruan Rozana në postimin e saj në rrjetet sociale, që me siguri ka emocionuar shimë prej nesh.