Të prek shpirtin…/ Familja e fëmijës falë familjen e shoferit që goditi me veturë 4-vjeçarin shqiptar..

LAJME

Familja e 4-vjeçarit që vdiç para dy dite pasi u aks.identua nga një makinë, ia ka zgjatur dorën e pajtimit familjes së personit i cili god.iti fëmijën, shkruan TV Malisheva.JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Ky akt human erdhi dje para va.rrimit të fëmijës, ku familja Hoti nga Carralluka dhe familja Krasniqi nga Tërpeza e Malishevës, nuk lanë vend për llogari të hapura hakm.arrëse, mes tyre. Falja e gjakut dhe rasteve tjera të ngjashme janë karakteristikë e banorëve të Malishevës. Kujtojmë se fëmija 4-vjeçar u aksidentua nga një makinë në Carrallukë të Malishevës, teksa po ngiste biçikletën, ndërsa varrimi i të ndjerit u bë dje. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON KE TU