Thuhet se i kanë fiImuar! Mësuesja nga Shkodra kap NXËNËSlN dhe i fut duart poshtë pantaIIonave dhe…

LAJME

Një video skan daloze që po bën xhiron e rrj/eteve sociale tregon një nxënës që përgatitet të dalë nga një zonë e një shkolle bashkë me një mësuese. me të cilën lihet të kuptohet se ka kr yer ak te të tur ps hme, në mos më keq, mar rëdh ënie se ksu al. Në pamje shihet që gruaja në vi deo, e cila sup/ozohet se është mësuesja, ng re pan/tallonat dhe nis të rregu llohet. Edhe nxënësi, që në dukje është i mit ur, fillon të sistemojë ve/shjet pas momenteve me mës/uesen. Videoja është pu/blikuar nga një faqe në rrjetet sociale me emrin. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

“An tidr oga”, dhe administratorët pretendojnë se videoja është xhiruar në qytetin e Shkodrës. Në komunikim me redaksinë e Dosja.al, faqja v/irale që ka pub/likuar një sërë sk an dalesh, thonë se personi që dërgoi pamjet raporton se janë xhiruar në një shkollë në Shkodër. “Personi që e ka dërguar thotë që është̈ në Shkodër”. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT