Tjetër skàndal, arrestohen 3 infermiere pasi u kapën duke dhunuar, mall kuar dhe lënë pa ushqim pacientët me korona..

LAJME

Një ngjarje e rë.ndë është zbuluar nga agjentët e Guardia di Finanza në Savona, ndërsa sipas mediave vendase, kanë arr estuar tre shtetase italiane, punonjëse sociale në Varazze. Ato janë vënë në pra.nga për ke.qtrajtim dhe dh.unë ndaj pacientëve, ndërkohë që këta të fundit ishin prekur nga korona. He timet përfunduan falë kamerave të vendosura në disa dhoma. Ato kanë dhu nuar pacientët në forma të ndryshme, i kanë g.oditur me shu plaka, fy erje, kë.rcënime dhe m.allkime. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Të moshuarit e pafuqishëm u kër.cënuan gjithashtu se do të mbeteshin pa ushqim, madje edhe se do të lidheshin në shtrat ose do të rri.heshin, vetëm për shkak se kishin kërkuar ndihmë. Pamjet u bënë publike pas ska.ndalit të djeshëm në Britaninë e Madhe ku një punonjëse e kujdesit shëndetësor abu.zonte me një pensioniste. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT