TRAGJlKE/ Virusi korona shuan familjen me 4 anëtarë, vd.esin prindërit dhe dy vajzat..

LAJME

Një çift dhe dy vajzat e tyre nga Teksasi ndë/rruan je/të nga koronavirusi në më pak se një muaj. “Metro” bën të ditur se vajza më e madhe, Angelica Bautisa ishte e para që u largua nga jeta në moshën 49-vj eçare. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Më pas ndë/rroi je/të nëna 70-vj/eçare, tre ditë më vonë vd/iq edhe Marisol dhe babai i familjes, Abelardo Bautisa, 75-vj/eç. Gerry Bautisa, djali i familjes, i cili gjithashtu ishte i infektuar me virusin korona tha: “Dukej sikur babai po shërohej nga koronavirusi. Situata me të ishte në rregull. Ne menduam se ai po shërohej, por hum/bja e tre njerëzve më të dashur e hidhëroi. Kur babai im vd/iq, ‘vdi/qa’ edhe unë.

Ishte një tro/nditje e tme/rrshme”, tha Gerry. Gerry kaloi disa ditë në spital për shkak të infektimit, por arriti të shërohet. “Sa herë që kollitja, kisha ndjenjën se dikush po më shtypte mushkëritë”, tha ai. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT