U bë me djalë pak muaj më parë, këngëtarja Shkurte Gashi fotografohet për herë të parë më burrin..!!

LAJME Showbizz

Këngëtarja e njohur Shkurte Gashi, para pak muajsh është bërë nënë për herë të parë. Shkurte nuk ka pre feruar asnjëherë të dalë në pu blik bashkë me djalin dhe as me partnerin.Në disa foto të pu blikuara, ajo shihet si rrallëherë shihet duke u shëtitur rrugëve të Prishtinës.Bashkë me të ishte edhe partneri i saj dhe djali, të cilin po e mbante në karrocë, duke shijuar motin e ngrohtë të së premtes. Mund të themi se kjo familje e re ngjan shumë bukur.