U nda një ditë pas dasmës luk.soze, vajza shta.ng kur tregon arsyen pse e la burri..!!

LAJME

Një grua pretendon se martesa u shka tër rua nga vj ehrra e saj e përzier – e cila dy sho het se e bëri burrin e saj të ri ta hi dhte atë një ditë pasi ata li dhën nyjën.Nusja e ac ar uar, nd au historinë e saj përmes një videoje në T ikT ok, e cila u bë virale në vetëm pak minuta.Jillian pretendon se ajo dhe burri i saj lidhën kurorë në një dasmë të bukur në plazh në Me ksikë, por gjërat shpejt morën rrugë tjetër, pasi vjehrra duket se nuk e donte aspak.Ajo i kërkoi djalit të saj të zgjidhte ose nusen ose atë… e me sa duket ai zgjodhi nënën.