U ndanë 55 vite më parë / Tani çuditën botën, martohen prapë: Kuptuam se duheshim akoma..

Kuriozitete LAJME

Një çifti nga Nevada i është dhënë një shans i dytë në dashuri, pasi qëndruan 55 vite të ndarë.
Dennis dhe Diane Reynolds treguan për People se ata kurrë nuk prisnin të rimartoheshin kur u takuan në korrik 2019, pasi qëndruan të di.vo.rcuar për 55 vjet.Ju ft0jm te shtypn1 v1de0n me p0shte:

“Ne të dy kemi qenë të bindur se nuk do të martohemi kur rë më,” thotë Diane, 77 vjeç.
“Ai thjesht më shkriu zemrën,” thotë Diane. “Quajeni atë fat, quajeni si të doni, por ne thjesht ndihemi sikur kishte për qëllim të ndodhte kështu.”
Dennis, 77 vjeç shton :” Unë ku rrë nuk ndalova së e dashuri atë .” Çifti është përqendruar në kapitullin e ri të jetës së tyre dhe Dennis është duke ndërtuar shtëpinë e ëndrrave të gruas së tij në Las Vegas.

Historia e dashurisë së tyre filloi në Los Angelos kur ata ishin vetëm 13 vjeç. Megjithëse ata ndoqën shkollën e mesme në vende të ndryshme, kjo nuk e ndali lidhjen e tyre dhe në moshën 15 vjeçare u bë zyrtare. Të dy u divorcuan përfundimisht në 1965.