U ndanë për Sinan Hoxhën dhe Anën, flet gruaja që u rr ah nga burri: Ja e vërteta…

LAJME

Liljana Bakalli tregon se Sinan Hoxha ishte thjesht preteks sepse bashkëshorti është shumë xh eloz dhe e rreeh vazhdimisht. Ng/jarja ka ndodhur në 1 janar, kur gjatë da/rkës në familje, në ekran është shfaqur këngëtari Sinan Hoxha. Liljana Bakalli rrë/fen për “Shqipëria live” se Saimiri, bashkëshorti i saj shpesh ka qenë i tillë me të: “Gjithmonë ka qenë xhe loz. Mund të bëhet xh eloz për këdo. Më pëlqente muzika popullore dhe prandaj e doja televizionin te ai. Nuk i thashë se më pëlqen Sinan Hoxha. Por Saimiri e mori këtë sikur unë pëlqeja Sinanin”. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Madje, Liljana pas de batit ka te/ntuar t’i japë f und j e tës: “Saimiri gjithmonë më ka of e nduar. Desha t’i jap f und j etes por nuk më lejuan, as Saimiri, as familjarët”. Rrëfen se Saimiri u përpoq “t’ia kthente me të njëjtën mon/edhë”: “Po shihte Për’puthen dhe më tha unë jam i ri dhe mund të shoh prapë femra”. Por gjithcka në familje ka nisur që herët. “Edhe në 2011 kur kam lindur djalin e madh jam rr a hur. Kam bërë edhe d enoncime të tjera. Në 2020, në shkurt ose mars kam bërë den oncim. Por mendova për dy fëmijët dhe shkova thashë kam bërë den/oncim të rr emë. Edhe ndaj djalit të madh, Saimiri ka ushtruar fo rce..

Kam pasur dë mtime fi/zike, duart, gi/shtat e th/yer”. Liljana është 25 vjeçe dhe ka 10 vite e martuar me Saimirin, por sipas saj tashmë nuk do që të bashkohet më me bashkëshortin. Më parë, 25-vjeçarja e ka de noncuar tre herë bashkëshortin por në të gjitha rastet, ka tër/hequr den oncimin duke lejuar përsëritjen.