U publikuan fotot dhe video të Teas me djalin nga Kosova, hoxha bën reagim prekës: Po prishni rininë ç’janë këto emisione

LAJME

Në ligjeratën e xhumasë, imami Husamedin Abazi kri.tikoi televizionet për atë që po ua serv.ojnë publikut.
Imami Husamedin Abazi në xhaminë “Hasan Beg” në Prishtinë mbajti një ligjeratë lidhur me mor.alin. Ndër të tjera, ai u ndal edhe tek televizionet, ku tha se ajo çfarë po iu serv.ohet publikur është degj.ene.ruese dhe shk.atë.rrim për kombin e rininë.

Gjatë hytbes, hoxha rast konkret përmendi emisionin “Përputhen”, të cilin e kri.ti.koi për konceptin dhe përmbajtjen.

“Ajo që po ndodh në aspektin e televizioneve tona, ajo që po na ndodh si shtet me këto televizione edhe me nga 24 orë se mos të flasim në aspektin e mbramjes. Ajo çka i serv.ohet popullit tonë, andej e këndej kufirit vërtet është ç m.en.duri që jam i bindur se kushdo që ka udhëtuar në perëndim, i kam shiquar televizionet ditore e që nuk ke shancë me pa çka qesin televizionet tona. Ato po bëhen 24 orë, askush nuk e ngritë zërin. Kjo ka të bëjë me shka.tërr.im të rinisë. Programe prej më të ndryshme, çdo muaj po na del nga një program. Përputhen e çpërputhen, gjëra që nuk i kemi pa në të kaluarën e që janë çme.nd.uri të llojit të vet”, deklaroi ai.