U ZHYT NË NJË GROPË ME BALTË, E FRlKSHME SE ÇFARË GJETl…

LAJME

Një aventurier u zhyt në një gropë të thellë me baltë dhe askush nuk e priste atë që do të gjente. Por, pasi gërmoi mirë në nëntokë, ai doli jashtë me një gjetje të madhe. Gëzimi ishte aq i madh sa kameramani, shoku i tij u emocionua shumë, ai gjeti një gjarpër të rrez.ikshëm, që klasifikohet si një ndër më vde.kjeprurësit në tokë. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Beau Greaves u rrit në bregun Sunshine në Queensland, Australi. Ky qytet është shtëpia e një numri të plazheve si dhe parqeve kombëtare. Si rezultat, Greaves u befasua nga mrekullitë natyrore që e rrethonin qysh kur ishte shumë i vogël, përcjell Albeu.com. Si një i ri, Greaves do t’i kalonte ditët duke eksploruar. Më vonë, ai shpesh do të kthehej në shtëpi i bërë pis me baltë dhe do të ruante cdo gjë që ai kishte gjetur atë ditë. Zakonisht ato që gjente Greaves ishin gaforre, ngjala, gjarpërinj dhe zvarranikë të ndryshëm. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT