“Ua psikopat, o plehrë. Po si guxon…”/ Gazetari tmerron këngëtaren, i hyn fshehurazi në krevat (VIDEO)

LAJME Rozë Showbizz

Moderatori Ronaldo Sharka ka zhvilluar kameran e radhës të fshehtë, dhe kësaj herë “vi/ktima” është këngëtarja e popullore qytetare, Romina Aliaj. Fillimisht, prej ditësh, ai i dërgon vazhdimisht mesazhe, në mënyrë që ta bëjë situatën akoma më të besueshme. Në mesazhe i kërkon që të dalin për kafe, dhe disa ditë më pas i troket në derë, duke i kërkuar një takim. Gjatë gjithë kohës, Sharka tenton të futet në shtëpi por Romina Aliaj nuk e pranon.

Më pas në orët e vona të darkës, ai arrin të futet në banesën e saj, duke sjellë vetëm ulërima nga ana e këngëtares. Ndërkohë gazetari është shfajsuar duke shtuar se për këtë kamer të fshehtë ka menduar e motra e këngëtares, duke i dhënë edhe çelësin e derës. Këngëtarja: Ua, psikopat! Ua mami! O plerë! Ordiner. Policia. Idiot, si guxon? Më keni bërë me trauma. Këngëtarja: Si guxoni?! Ti s’je normal. Zhdukuni nga shtëpia ime. Si guxon të hysh? Nuk është normale. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON KE TU