Uau si mundi..? Moderatorja shqiptare ‘e dëshpëruar’: Meshkujt shqiptarë janë injorantë dhe agresivë..

LAJME

Moderatorja Einxhel Shkira ka bërë një vëzhgim mjaft interesant sa i përket figurës së burrit shqiptar. Ajo së fundmi ka bërë një vëzhgim mjaft interesant sa i përket figurës së burrit shqiptar. Ju ka ndodhur të njihni një djalë që fillimisht ju është dukur “i duhuri” për ju, por më pas jeni zhgënjyer kur nuk ka rezultuar i tillë? Pse gjithmonë na ndodh të shohim sikur meshkujt nuk dinë të sillen? JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Për këtë ka një përgjigje moderatorja, e cila nëpërmjet një statusi gjerë e gjatë sqaron pse. “Po bëja një xhiro në rrjet, të shihja ça ndodh rreth e rrotull dhe gjithnjë e më shumë bindem që meshkujt shqiptarë (jo të gjithë mbase), por shumica janë fodulla (foduj), janë injorantë, janë agresivë dhe prepotentë ndaj femrës. Më e keqja është që këtë e shfaqin jo vetëm ndaj femrës në përgjithësi, por edhe ndaj asaj që pëlqejnë, që e duan, që e kanë të dashur, grua apo më keq akoma dhe nënën e fëmijëve! JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU