Ukë Rugova bën “Rezil” Isa Mustafën: Babai im të ka llogaritur si “Endacak” ty…?

LAJME Politikë

Përgjatë ditës, rrëfimi i disa momenteve të qeverisjes nga kryeministri, Isa Mustafa, nxiti shumë reagime. Pas shkrimit të tij të gjatë në Facebook, edhe gruaja e Ukë Rugovës, Blerta Kllokoqi-Rugova, ka rrëfyer problemet në të cilat kishte hasur Rugova gjatë jetës së tij. Përderisa Mustafa kishte shkruar për vështirësitë e tij në qeverisje lokale dhe qendrore, Blerta Rugova ka përmendur sakrificat të cilat Presidenti kishte bërë e vështirësitë me të cilat ai ishte përballur, të cilat, sipas saj, nuk ishin krijuar vetëm nga pushteti serb. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU