Un jam 22 vjeç, ai është 56 vjeç: “Ai është më i madh se prindërit e mi, por është i shkëlqyeshëm në shtrat”

LAJME Rozë

Alice Gutierrez, 22, dhe partneri i saj Peter, 56, një lojtar profesionist sportiv në Las Vegas, u takuan me një faqe takimesh sponsori kur floktari ishte 20 vjeç. Ajo u bashkua me sitin për të gjetur një burrë të moshuar për ta përkëdhelur, por këmbënguli se marrë/dhënia nuk kishte të bënte me para. “Gjithmonë më kanë tërhequr të moshuarit,” tha ajo. Ç/ifti është në një lidhje për gati tre vjet. “Unë kam qenë i martuar për 15 vjet dhe jam divorcuar në 2010,” tha Peter. Ai thotë se ishte magjepsur nga Alisa sapo e pa për herë të parë. “Peter është më i vjetër se të dy prindërit e mi, por një vit e gjysmë më vonë i thashë familjes time dhe ata pranuan,” tha ajo. “Padyshim që edhe seksi ynë është i shkëlqyeshëm. “Ai di të më kënaqë, që nuk do të thotë se nuk i kam mësuar disa gjëra”. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT