”Unë jam shqiptare”, 17-vjeçarja habit grekët me talentin e saj, i la të gjithë pa fjalë..

LAJME

Shqipëria është e mbushur me talente, disa prej të cilëve edhe mund të jenë larguar nga trojet tona për rrethana nga më të ndryshmet.
Mirëpo kjo nuk do të thotë që ato e harrojnë Shqipërinë dhe se ndalojnë së na bëri krenarë kudo që janë.
Këtë e ka treguar së fundmi dhe 17-vjeçarja e quajtur Jo dy Lu lati e cila ndodhet në Gr eqi.Ju FT0JM TE SH1K0N1 V1DE0N P0SHTE:


Ajo ka konkurruar në konkursin muzikor “X Fact or Gre ece” dhe ka mahnitur jurinë dhe publikun me zërin e saj.
Jo dy ka kënduar këngën “You know I’m no good” nga A my Win eho use dhe ka treguar se është shqiptare gjatë prezantimit të saj.
17-vjeçarja ka marrë ‘PO’ nga të katërt anëtarët e jurisë dhe na ka bërë shumë krenarë të gjithëvë!