Upss… Festës i dalin pjesët lntime duke i ekspozuar këmbët në veturë…

LAJME Showbizz

Blogerja kosovare, Festa Qoqaj, ka marr vëmendje e fansave kohën e fundit.Ajo njihet për format e saj dhe veshjen pr/ovokative. Në llogarinë e saj instagram, Festa ka pu/blikuar një fotografi. Ajo shihet e veshur me një fustan ngjyrë të kuqe, dhe teksa ngrit këmbët për të eks/pozuar, asaj i shihen të pasmët, kembet dhe li/njat e trupit fantastik. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive