URIME / Ja shqipëtarja që u emërua officere e lartë në ushtirinë amerikane, Mos kalo pa “URIME”

LAJME

Valdete Mehanja është nderuar me Çmimin e Trashëgimisë Amerikane (American Heritage Award) dhe po stërvitet për t’u bërë pilote helkopterësh lu ft arakë. / Shqiptarja nga Kosova, Valdete Mehanja ka një histori jete të jashtëzakonshme. Familja e saj u bë refugjate lu fte gjatë konf liktit në Kosovë dhe përfunduan në kampet e refugjatëve në Gjermani. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT