Vajza i refuzoi te dilnin ne takimin e katërt, djali ‘hakmerret’ çuditshëm (Foto)

LAJME

Marrëdhënia në ç/ift është diçka reciproke e cila duhet të menaxhohet siç duhet. Mirëpo një djalë ka mbetur i zhgënjyer nga e dashura e tij, me të cilën kishte dalë 3 herë në takim. Mësohet se vajza e identifikuar si Alex Colboth ka refuzuar ftesën për takim të djalit. Ky i fundit nuk e la me kaq, por veproi menjëherë duke i dërguar vajzës një faturë për tre takimet që ka bërë me të. Ndërkohë Alex, ka zgjedhur që këtë gjest të djalit ta publikojë në Twitter. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Mesazhi i djalit: Përshëndetje, Alex, shpresoj të jesh mirë. Ne nuk do ta shohim përsëri njëri-tjetrin, kështu që mendoj se është e drejtë të ndajmë koston e takimeve që kemi bërë. Ne kemi dalë në restorante dhe kafene tri herë dhe në këto takime kam paguar gjithçka. Meqë refuzove takimin e katërt, unë mendoj se më detyrohesh 35 dollarë. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT