Vajza i shkoi nuse në Shkodër, ky është dhëndëri i Eli Farës/ Qenka biznesmen me emër…

LAJME Showbizz

Marina Fara po shijon historinë e saj të das/hurisë me biznesmenin shkodran. Prej pak kohësh çifti ka zyrtarizuar këtë marrëd/hënie dhe tashmë nuk i fshihen më syrit të pu/blikut. Ajo dhe Alis, janë duke shijuar disa ditë të nxe/hta në Dubai. Duket se marrëd/hënia mes të dyve është drejt kurorëzimit. Madje ç,ifti ka planifikuar dasmën, e cila do të mbahet sipas traditave, po në Shkodër. Ç,ifti është njohur mes miqve të përbashkët dhe tashmë Marina është prezantuar si “nusja në Shkodër” e familjarëve të Alis. Por kush është djaloshi që ka fituar zemrën e bukuroshes? Alis Hysa, vëllai i ish-kampionit të boksit Nelson Hysa. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT