Vajza lan flokët me Coca-Cola, shikoni rezultatin e mahnitshëm…

Kuriozitete LAJME

Për flokë të bukur dhe me shkëlqim jo çdo herë produktet e shtrenjta për flokë e kryejnë punën siç duhet. Për çudi pija Coca-Cola mund t’i ndihmojë flokët tuaja që të duken bukur. Në një eksperiment me flokë, të publikuar në YouTube, një vajzë shihet se si me dy shishe të Coca Cola-s i lanë flokët dhe më pas me ujë. Ajo fillon aplikimin së pari duke e derdhur pijen në flokët e saj. Ndoshta do të jetë proces i vës htirë. Pas larjes flokët duhet të thahen. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU