Vajza përballet me dashnoren e babait prej 23 vitesh, ndërpritet emisioni live, situata del jashtë kontrollit..

LAJME

Vetëm një javë më parë në rubrikën “Shihemi në gjyq” të programit “E diela shqiptare” në Tv Klan një nënë u përball me vajzën e saj, Sonila, së cilës i kërkoi të bëjë çdo përpjekje për të njohur atësinë e fëmijës. Gjatë rubrikës Sonila tregoi se fëmija i saj vinte nga një bashkëjetesë me një burrë të martuar, i cili kishte dy vajza dhe që quhej Gëzim. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON KE TU