Veprimi i saj mahniti mijëra persona duke i mbuluar me bleta,sot nëna e re ndan lajmin e dhimbshëm per femijen e saj..!!

Kuriozitete LAJME

Pak muaj me pare ne mediat e huaja por edhe ato shqiptare qe e rap.ortuan si kuriozitet, u perhap nje lajm per Emily Mueller, 33 v.jeçaren nga Akron i Jugut, qe u bë viral në mediat sociale me xhirimin e saj të lindjes me bletë.
Por Emily, e cila priste fëmijën e saj të tretë, ka bere me dije lajmin shka.tër.rues se foshnja ishte e v.dekur.

Puna e saj më tej zbuloi se mjekët nuk ishin në gjendje të gjurmonin rrahjet e zemrës së fëmijës Emersyn, vetëm disa ditë para se të vinte ne jete.
“Unë kam qenë aq i zënë për përgatitjen e ngjarjes sonë të ardhshme, saqë nuk i kushtova vëmendje lëvizjes së foshnjës […] Fillova të kuptoja se nuk e kisha ndier foshnjën të lëvizte shumë dhe kishte kontraktime që ndiheshin ndryshe nga ç’kisha më parë”, shkroi Mueller.

“Çdo detaj i atij momenti është përgjithmonë i ski.cuar në mendjen time dhe nuk mund ta ndaloj sërish atë. Dr Sutter u ul në anën time të djathtë duke shikuar në ekran dhe u kthye tek unë dhe më tha, ‘Fëmija yt ka v.dekur’. ”

Sipas një raporti të Qendrës për Kontrollin dhe Para.nda.limin e S.ëmun.djeve (CDC), rreth 24,000 lindje të v.dekura, të përcaktuara si v.dekja e një fe.tu.si në 20 javë të shtat.zënisë ose më vonë, zhvillohen çdo vit vetëm në Shtetet e Bashkuara.