(Video) Gazetari i thotë të punoj me pagesë në Dubai me sheikë, Missi shqiptar: Kam dy fëmijë dhe burrë o rrot k**i,..

LAJME

Ronaldo Sharka ka futur në kurth ish miss-in Silvana Bushati, ne programin EX.PULS!Me pretekstin se ka lënë punën në RTV Ora dhe po krijon një media online në bashkëpunim me një sheik arab, Sharka fton Silvanën për bashkëpunim, por pasi ajo nuk pranon, diçka tjetër ofrohet.Gazetari i kërkon ish miss-it të bëhët eskortë, për të shkuar më sheikun pasi të dy ata do të mbulohem me para nëse Silvana pranon..Ju ft0jm te sh1k0n1 v1de0n p0shte: