Video/ Heroi i Ditës, Dadoja i shpëton jetën vogëlushit me një veprim mahnitës…

LAJME

Dadoja i shpëtoi jetën vogëlushit që kishte në kujdestari në një fragment sekonde. Momenti i shpëtimit është i filmuar nga kamerat e shtëpisë, videoja tani po bën xhiron e botës. Ngj/arja ka ndodhur në Kuvajt. Vajza e dallon që në tavan janë disa të çara, ajo e merr fëmijën në krah dhe menjëherë sapo largohet i gjithë tavani shembet. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON