Vogëlushja 4 vjeçe nuk pushonte së qari, nëna humb durimin dhe e …(VIDEO)

LAJME

Një grua është arre stuar së bashku me të dashurin e saj, si të aku zuar për te nt ativë vr asj eje ndaj vajzës së saj 4 vjeç are.Ngj arja e rëndë sipas ‘Hurriyet’ ka ndo dhur në Adiyaman, një provincë në juglindje të Turqisë. 4 vjeç arja Zeynep A. u bra.ktis nga të dy prindërit, në kohën që ata u divo rcuan tre vite më parë.Vogëlushja u mor në dorëzim nga autoritetet dhe u vendos në një shtëpi fëmijësh.