Zot i madh/ Në këtë vend ka shkuar temperatura -40 gradë: Një grua ndërroi jetë se doli të…

LAJME

Po licia kanadeze ka njoftuar se një grua ka humbur jetën nga i ftohti, teksa po ecte nga shtëpia e fqinjit në drejtim të banesës së saj.Sipas zyrtarëve gruaja u gjet e pa jetë para derës së shtëpisë së saj në Dawson Creek. H etimet zbuluan se e ndjera kishte shkuar për të takuar një mik, me të cilin një natë më herët ishin parë duke pirë në një lokal. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

“Ajo është larguar nga shtëpia e fqinjit dhe për fat të keq nuk ka arritur të shkojë as deri te shtëpia e saj”, është shprehur rreshteri Damon Werrell. Mediat e huaja shkruajnë se atë natë temperaturat kishin rënë në minus 42 gradë celsius dhe sipas tyre vik timës nuk iu deshën më shumë se disa sekonda që të “ngrinte” nga i ftohti eks trem. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU